Post by lemasmapenncomp on Mar 13, 2022 8:31:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napaka vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Merge Party 2022 version ▞▞▞
Super zabavna aplikacija združuje igro za spajanje in odlično zgodbo, LJUBIM SE!
Potrebujete več zabav, prosim! Odlična igra, veliko energije, enostavno spajanje!
Merge Party Łamigłówki jzum
Grozna grafika in brez posodobitev ...
Ti liki vas lahko res razjezijo, ker so grozni ljudje. In tudi paywall je v tej igri zelo očiten.
Všeč mi je združevanje, zabavno je
Moral bi biti bolj do zgodbe in ima sporočilo, ki pravi, da prihaja še več iger. Nič zvezdic zame.
dobro
Čas polnjenja ni normalen. Imam 400 energijskih točk in noben predmet ni napolnjen. 2 do 3 ure je veliko.
Nič ni prilagajanja. Osnovna igra združevanja.
Imam ogromen presežek energijskih krogel in kovancev, kar kaže na to, da ni dovolj načinov za porabo kovancev (zato ni razloga za nakup kovancev) in da ste verjetno preveč radodarni z energijo v primerjavi s količino polnjenja in časom, ki ga potrebuje generator napolniti. Tam je očitno potrebno nekaj uravnoteženja 😃 Linearna izkušnja z zgodbo brez prilagajanja, vendar ni nenavadna v tem žanru. Solidna izkušnja združevanja.
Obožujem to igro! Pripravljeni na več zabav!
Merge Party Слагалице vno
V redu je
Kul igra
Igra je zabavna, vendar vam prehitro zmanjka energije in predmeti, ki proizvajajo različne predmete, se predolgo polnijo. Da ne omenjam, da boste igro končali zelo hitro, saj je ta igra nova.
Komaj čakam še več zabav!Dokler igra ne dobi več zabav, je ne bom igral. Zadnjega sem dokončal, tako da nimam cilja, za katerega bi si prizadeval =(
Igra mi je všeč, vendar ne želim čakati, da se ljudje pogovarjajo
Ena boljših iger združevanja, kar sem jih še igral. Na žalost sem bil ujet do točke, ko ni bilo več zabav, vendar to ni ovira za igro. Osvežujoče je čutiti, da sem napredoval, namesto da se zlijem v nič. Igra daje veliko časa za igranje in naletel sem na presežek energije. Brez oglasov sredi igranja za razliko od drugih iger. Želim dati 5 zvezdic, vendar si želim več vsebine.
Všeč mi je igra, vendar ne bom čakal 1 do 6 ur, da se predmeti ohladijo, preden jih bom lahko ponovno zbral in darila se odprejo več kot eno uro v drugih igrah Merge. Čas ohladitve je največ 30 minut in enako za darila odpreti. Če naredite čas razumne, kot druge združitvene igre, bi rad igral. Bom pozno preveril.
To je zabavna igra s prikupno zgodbo in sproščujočim igranjem, vendar je res težka.
Merge Party Слагалице vno
Igra je zabavna, vendar se začenjam zavedati, da nimam več zabave, ki bi jo lahko izvajal in ti bi moral narediti to, da bo denar, ki ga zberemo, lahko kupimo energijske škatle na primer 500 energije = 500 denarja za igro
Kot da igra ne posveča pozornosti zgodbi. Želel pa bi, da bi lahko igral igro, ne da bi tako močno zaostajala, ko sem prvič prenesel igro, da ni zaostajala, zdaj pa je. In to ni moj telefon ali internet, ker igram druge igre in tega ne počnejo
Neverjetno
Pred časom mi je zmanjkalo zabav.. še vedno čakam na več... če ne pride več, nima smisla nadaljevati igre.
Ne potrebujete posodobitve, ni več zabave za okrasitev
Zelo zaostaja..
Na splošno je dobro, toda edina stvar, ko sem tapnila za izdelavo izdelka, je zaostajala. Zdaj sem čakal na posodobitev
Drugače kot druge igre
Zaradi majhne količine izdelkov in dolgega časa hlajenja je zelo enostavno zmanjkati prostora.
Je veliko okraskov, ki so mi zelo všeč.
Kdaj bodo nove zabave?
Ljubezen Ljubezen potrebuje več zabav
Še zgodnji dnevi igranja, vendar se zdi zaenkrat zabavno 🙂
Stories: Your Choice (novels) Simulare kcw
Ni dobro zame
V redu je ... toda predmeti, ki jih iščete za napredovanje, niso nikoli najdeni.
všeč mi je bila ta igra
Zelo obožujem to igro. Toda LAG med klikom na nov element se prikaže. Prosimo, popravite to napako. Hvala vam.
Bilo je super, dokler ni zmanjkalo stvari za opraviti samo v 3 nalogah. Ne posodabljajo ga.Brez novih nalog, zato postane dolgočasno brez resničnih nagrad za vaš trud.
Odlična zgodba, vendar ne zelo dolga ... je treba dodati več zgodb, da bo nadaljevala
Zakaj je čakanje tako dolgo, da se predmet ponovno napolni? 4-urna čakalna doba je zelo dolga.
Zabavno je
To je zanimiva igra, obožujem jo 😁