(Android/iOS) Hollywood Story®: Fashion Star kryštály generátora cheatov
Mar 13, 2022 8:55:19 GMT -5
Post by lemasmapenncomp on Mar 13, 2022 8:55:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kryštály generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Je to super odporúcam
Je to dobré a okrem toho som čakal MESIACE, kým sa módny pohár vráti práve vtedy, keď vy ľudia dokončíte svoje „malé zmeny“, bola to najlepšia časť hry a som taký nahnevaný, že ste to odstránili. I. NEMÔŽEM. POČKAJ.AKÝKOĽVEK.DLHŠIE. ČAKANIE.JE.NIKDY. KONČÍME!!😡😡😡😠😠
Je to zábavné, zaujímavé a ľahko sa hrá
je to dobra hra len ta energia mi vadi
Podľa mňa je to úžasná hra. Ale sú s tým problémy. Ako v tej chvíli som sa mala stretnúť s Gussipe v hollywoodskom butiku, ale keď som tam išla, nebol tam. A bez ohľadu na to, koľkokrát sa vrátim, nie je tam. A tiež si myslím, že je nespravodlivé, že musíme platiť peniaze za vstup do hviezdneho klubu. Akoby to nebolo tak, že túto hru budeme hrať do konca života. Skôr či neskôr sa dej vyčerpá. Tak prečo míňať peniaze na vstup do hviezdneho klubu.
Hra sa nedá otvoriť, nedá sa hrať!!!!! Toto je frustrujúce 😤
Ako sa prejde cez ten bar? Inak super
Hollywood Story®: Fashion Star ጀብዱ hzxh
MILUJEM túto hru tak veľmi! Pomohlo mi to pri výbere pôstu, stal som sa priateľskejším a začal som viac pomáhať ľuďom. A sviatočné udalosti sú také dobré! Milujem to.
Podľa mňa je to príliš dobré, je to úžasná hra. Bavte sa, že je veľa oblečenia, príliš veľa, cena je príliš vysoká, ale ak urobíme trochu práce, dostaneme peniaze💸 a diamanty 💎💎 a je to úžasné. Som si istý, že aj vy si túto hru užijete a zabavíte.
Toto potrebuje mod na diamanty a peniaze, inak je to úplný odpad. Nestrácajte čas. Každý mod, ktorý sa pokúsite nájsť, je poškodený, pretože táto hra. Milujem túto hru, ale keby som mal diamanty a peniaze. Bolo by to úžasné, ale ja nie, keby tam bol mod. Poškodili všetky mody bez akéhokoľvek dôvodu. Teraz je všetka zábava preč a prajem si, aby som našiel mod, ktorý funguje a nie je poškodený. Ak v tejto hre pracujete za diamanty a peniaze, pokračujte, ale ja to neurobím.
Milujem hru, ale dôvod, prečo som jej dal 4 hviezdičky, je energia
Najlepšia hra vôbec
👍
Hollywood Story®: Fashion Star রোমাঞ্চকর wse
Milujem túto hru, ktorú hrám už dlho, ale prial by som si, aby existoval jednoduchší spôsob, ako získať diamanty
Hollywood Story®: Fashion Star Aventură cij
Páči sa mi táto hra 👍♥️💛💚💙💜
Je to veľmi dobrá hra, mali by ste ju hrať. Bez problémov
Naj naj proste najlepšia hra keby som mohla dám aj 100000000 hviezd!👑
Hollywood Story®: Fashion Star রোমাঞ্চকর wse
Hra je úplne úžasná, ale jedinou zadnou stránkou hry je problém vyšších cien diamantov šiat. Opravte to. Cena šiat by mala byť 30 až 100 diamantov. Keď opravíte hru, urobte túto zmenu v hre. Ďakujem! BTW hra je 👌🏻
Táto hra sa mi vôbec nepáčila. Malo to veľa reklám, akurát keď som dokončil prvú, z ničoho nič sa objavila reklama. Ospravedlňujem sa za svoju angličtinu
Zatiaľ sa bavím. S aplikáciou. Hrám to každý deň. Ak by som mohol navrhnúť vylepšenie (ako každodenný hráč) 2 vývojárom, bolo by to tak, aby módne prehliadky pristávacej dráhy boli viac o skutočnej móde... Celé to „len navrstvite veci, kým nebudete vyzerať ako tulák“ naozaj je trochu gýčové. Ale ak by sa to posudzovalo podľa skutočnej módy a vzhľadu, bolo by to zábavnejšie a určite by to dávalo väčší zmysel. *Len myšlienka* Okrem toho, žiadne sťažnosti... Je to zábavná malá aplikácia a rád ju hrám.
Bubble Shooter Gündəlik mvgb
je také zábavné robiť všetku úlohu a dosiahnuť svoj cieľ byť úspešná, teraz som na vyššej pozícii ako predtým
Neustále havaruje. Vážne, žiadna sranda, akonáhle otvoríte aplikáciu, po načítaní sa zavrie. Mohli by ste, a opakujem MOŽNO, byť schopní kliknúť na jeden objekt skôr, ako sa zrúti. To je obzvlášť zábavné vzhľadom na to, že 90% hry má časový limit na splnenie cieľov. Oh! A nezabudnime na tučné zahanbovanie, šikanovanie a propagovanie zneužívania alkoholu a závislosti na hazardných hrách zo strany postáv. Stále čakám, kým hlavná postava ukáže nejaké známky morálneho vykúpenia, ale nie...
Skvelá hra
Prečo tam nemôže si vybrať aj muža sak to hrať aj chalana
Úžasné a úžasné Tento príbeh hrám už rok a veľa sa zmenil. Pekné aktualizácie Just lovely & Love, aký je dej. Ďakujem 💎
Super hra a to som náročná ale hra ktorá u mňa v mobile sa stále drží 👌😀
Je to skvela hra ale chcem vas poprosit o to aby ste pisali svole ID
Je to veľmi pekná vzrušujúca hra, ale má malé chyby, opravte ich ❤❤
Je to také zábavné, ale musíte počkať na určitú úroveň, aby ste mohli odomknúť ďalšie štáty a veci v nich.
Je to výborná hra
Nič moc ale je to dobre
Môže to byť trochu ohromujúce a stresuje ma to, ale niekedy to môže byť zábavné, ale zároveň existuje veľa úloh.
Je to dobrá hra na zabíjanie času. Vyžaduje si to však tonu diamantov, ktorých hromadenie trvá večnosť. Som zaseknutý, pretože som povinný nakupovať v 3 obchodoch, ktoré v podstate potrebujú kúpiť diamanty, aby dokonca prešli. Mali by ste dať možnosť minúť peniaze namiesto diamantov, pretože to nie je fér. 250 diamantov za šaty? Absolútne šialené! Mali by ste tiež pridať nové spôsoby, ako zarobiť diamanty a viac peňazí, aj keď práca v reštaurácii. Nemôžem to ohodnotiť 5 hviezdičkami, pretože je to naozaj hra na zabíjanie času. Tiež nájdená hra zamrzne veľa na mieste módneho pohára. Naozaj sa mi hra páči, ale som naozaj sklamaný, aká chamtivá hra je.
Pls aké je vase ID ?
Táto hra bola úžasná, ale keď som ju otvoril ...píše sa, že ste nereagovali ...pomôžte mi prosím ..chcem si zahrať túto hru
Super hra, len sa neviem vymotať asi z 5 uloh lebo pri každej to skončilo tak že mám ísť do karaoke baru...lenže ten mam stale uzamknúť a nedá sa tam dostať. Neviete poradiť?
Jediný dôvod, prečo som tejto hre nedal 5 hviezdičiek, je ten, že som robil všetko, čo musíte, aby ste získali módne karty a nezdá sa, že by stúpali, bol som celé veky prilepený na 69 módnych kartách 🙄 AKTUALIZÁCIA! Prestaňte nás nútiť míňať naše hviezdne body CELÝ ČAS, zmeňte to a napíšte iný príbeh🙄 pocit, že neustále chodím do konferenčnej miestnosti, dokonca aj nový príbeh, keď nám poviete, aby sme si vybrali oblečenie, môžete povedať bielu košeľu alebo šaty musí byť čierna, aby to bolo zaujímavejšie idk 🤷♀️
Stále mi prestanem pracovať a potom nejde čo mám robiť
👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Je to super
Je tiež súper hra vždy som chcela abi taká hra egzistovala
Pissed stratil môj postup v hre a to ma prinútilo začať od začiatku hm...tak to zmazať